Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

ТІК випустив нову пісню "Журавлі", у пам'ять про всіх, кого забрала війна

В основі пісні — вірш-присвята загиблому солдату поетеси Анни Осадчої, який вона надіслала лідеру гурту Віктору Бронюку.

Про це інформують на офіційному каналі гурту в ютубі.  

«Існує легенда, що саме із журавлями душі загиблих воїнів повертаються до рідної землі й своїх домівок, де досі чекають... Саме тому нову пісню ми назвали «Журавлі», — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. 

Кліп на нову пісню зняв режисер Роман Веркулич, з яким гурт співпрацює вже багато років.

Чорно-біле відео має дві сюжетні лінії. У першій — Віктор Бронюк з музикантами грають концерт для тих, хто через війну, на жаль, наживо його вже не почує. У другій — образи рідних, які до останнього чекають своїх Героїв.

У фіналі кліпу воїн ЗСУ постає в образі розіп’ятого Ісуса Христа.Жертовність кожного, хто став на захист України — це не просто символи, а, на жаль, щоденна реальність.

«Щодня маємо непоправні втрати найкращих синів і доньок України, які кохали, мріяли, будували плани на майбутнє, але їхні життя обірвав ворог і війна. Хотілося б хоч зараз підвести риску, та, на жаль, втрати ще будуть продовжуватися — аж поки не здобудемо Перемогу. Маємо пам’ятати кожного і ту найвищу ціну, яку українці віддають за незалежну Україну. Вічна слава кожному Герою!», — нагадують музиканти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ