Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"То був просто секс": IKSTINA зухвало прощається зі стосунками

Співачка IKSTINA презентує новий сексуальний сингл «Hola» з трилогії іспано-української історії кохання. Іспанський вайб та українська пристрасть - спекотна суміш саунду, яка підігріє ваш осінній настрій.
IKSTINA

Дві попередні композиції співачки показують почуття двох людей з протилежних точок зору. Якщо в «Señorita» оспівується почуття хлопця до загадкової дівчини, в «Un Dos Tres» головна героїня стає заручницею кохання, яке вривається в життя “на раз, два, три”. Розв’язка історії настає у пісні, яка отримала назву «Hola». В ній дівчина прощається з відносинами, які не мають сенсу. Тим самим розставивши все на свої місця. «Hola» - пісня про простір, про сміливість, про вибір дівчини та про те, що яким би він не був, усі оточуючі мають з цим змиритись.

«Бути поганою для когось – не страшно. Не страшно дозволити собі бути не завжди чемною. Особливо з тими, хто заслуговує на це. Ця пісня про дівочий драйв, про вміння жити в моменті і якщо більше не чіпляє - йти далі. Адже любов не грає соло», - розповідає IKSTINA.

Одразу після презентації пісні відбудуться зйомки музичного відео співачки на новий трек.

«На “Señorita” та “Un Dos Tres” були відзняті кліпи, адже візуальне сприйняття працює краще і допомагає зрозуміти ідею композиції. “Hola” - не виключення, саме цим кліпом я завершу цю іспанську трилогію та розпочну нову еру в історії IKSTINA», - додає співачка.

Нагадаємо, нещодавно IKSTINA презентувала танцювальну версію свого пристрасного хіта «Señorita». Автором соковитого реміксу став український артист та саундпродюсер Eddie Feel.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ