Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ 5 універсальних ідей для подарунка на день народження

День народження - це свято, на яке чекає кожна людина, адже в цей день прийнято підбивати своєрідні підсумки, збирати біля себе найкращих друзів і близьких, а ще отримувати цікаві подарунки. Але якщо саме вас запросили на такий радісний захід і вам належить вибрати презент для іменинника, то ви завжди можете звернутися до нашого топу, в якому ми зібрали 5 дійсно універсальних подарунків.

Смарт годинник

Якщо ви любите дарувати практичні подарунки, якими точно скористається винуватець торжества, то радимо вам звернути свою увагу саме на цей варіант. Адже такий годинник - це не просто симпатичний аксесуар, але ще і досить таки функціональний гаджет. З його допомогою ваш друг зможе стежити за часом, не пропустить жодного важливого дзвінка, буде знати скільки кроків за день він зробив і скільки калорій при цьому втратив, а ще такі годинники вимірюють пульс і фіксують дані про тривалість та фази вашого сну. Можете бути впевнені, такий подарунок цікаво освоювати і лежати та припадати пилом на полиці він точно не буде.

Термочашка

Ще один відмінний варіант, який доречно вручити в будь-який час року, а особливо восени або взимку. Адже в таку чашку можна налити свій улюблений напій, будь то кава, чай, какао, гарячий шоколад або навіть глінтвейн і довгий час він буде залишатися теплим. Цей девайс зручно брати з собою в поїздки, за місто, на прогулянки, на роботу і просто використовувати у себе вдома. Ну а якщо ви хочете, щоб подарунок виглядав якось по особливому, то вибирайте оригінальний принт або іменний напис, такий презент точно припаде до душі вашому приятелеві.

Сертифікат

Відмінним рішенням буде вручати близькій людині не просто презент, а можливість самостійно вибрати для себе все, що дійсно необхідно. Таку можливість вашому другу надасть подарунковий сертифікат, який ви можете придбати на https://onecard.gift/. З його допомогою він може сам вибрати один з магазинів, який відвідає і де обере для себе подарунки, про які давно мріяв. Таким чином ви даруєте щось незвичайне і цікаве, але в той же час і досить практичне.

Павербанк

У наш час без телефону і інших гаджетів просто нікуди, тому, так важливо щоб вони завжди були заряджені. А так як доступ до розетки є далеко не завжди, то портативні зарядні пристрої можуть стати просто незамінними під час різних поїздок, відряджень, вилазок на природу і так далі. Можете бути впевнені, якщо ви даруєте своїм близьким павербанк, вони точно будуть раді подібному знаку уваги, тим більше, що він досить компактний і його дуже зручно всюди носити з собою і використовувати в міру необхідності.

Їстівний букет

Багато хто вважає, що букети варто дарувати тільки представницям прекрасної статі, але це зовсім не так! Адже якщо ви виберете не квіткові композиції, а їстівні букети, то вони в рівній мірі здатні порадувати як жінок, так і чоловіків. Такий презент може складатися з цукерок, ягід в шоколаді, фруктів, овочів, з різних снеків і навіть з улюбленим напоєм винуватця торжества. Виглядає цей букет досить ефектно і точно припаде до душі вашим близьким.

Кожен з цих варіантів дійсно універсальний і може стати відмінним знаком уваги на день народження вашого друга, родича, колеги або коханої людини!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ