Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Топ курортів Єгипту з ANEX Tour 2022

Пляжі Хургади та Шарма надто вивчені? Не поспішайте відмовлятися від відпочинку на Червоному морі. Єгипет вміє дивувати досвідчених турагентів та бувалих туристів, які побували у десятках готелів. У лютому купити тур в Єгипет - anex-tour.com.ua/countries/egypt - на сайті турагенції ANEX Tour вигідно: канікули не скоро, в готелях переважно відпочивають європейські пенсіонери, фрілансери та дайвери. Море тепле, температура повітря комфортна для відпочинку та екскурсій.

Ель Гуна

Казка на воді, що створена талановитими архітекторами, інженерами та дизайнерами. Унікальний VIP-курорт із власними тенісними полями, гольф-клубом та телебаченням. Готелі займають цілі острови серед чистої води лагуни. Серед найпопулярніших комплексів Ель Гуни:

  • Sheraton Miramar Resort El Gouna 5*
  • Steigenberger Golf Resort 5*
  • Movenpick Resort & Spa El Gouna 5*
  • Casa Cook 5*

Для дайверів створені всі умови – від перших уроків до занурення на спеціально затоплені кораблі. Тур в Ель Гуну з концепцією all inclusive вибирають шанувальники респектабельного відпочинку та усамітнення.

Сафага

Курорт за 60 км від Хургади рекомендують для лікування артритів та ревматизму. Унікальний пісок Сафаги має дієву протизапальну дію. Оздоровчий відпочинок тут відрізняється розміреним ритмом: немає галасливих дискотек, реву моторів таксі, гучної анімації. Гуляти вздовж моря піщаним пляжем можна нескінченно. Спокійне море та помірний вітер зробили Сафагу популярною серед шанувальників віндсерфінгу.

Із Сафаги щодня вирушають катери та яхти до знаменитого Панорама-рифу: кораловий риф вертикальною стіною йде на глибину до 200 метрів. Природний амфітеатр під водою відрізняється унікальною різноманітністю риб та коралів. Гаряча путівка в Сафагу допоможе відпочити з сім'єю і оздоровитися.

Сахл-Хашиш

Респектабельний курорт європейського рівня у безвітряній бухті ідеальний для пенсіонерів та сімей з дітьми. Пологий піщаний вхід у море, готелі екстра класу, гарна набережна, живі коралові рифи близько від берега: у Сахл Хашиш є все, заради чого більшість туристів їдуть до Єгипту.

Де краще провести відпустку в Сахл-Хашиш:

  • Albatros Citadel 5* - власний кораловий риф, три штучні лагуни, три басейни, амфітеатр; таф-таф на території готелю;
  • Sunrise Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh 5* - концепція 16+, просторий пляж, два великі басейни, безліч ресторанів та барів;
  • Baron Palace Sahl Hasheesh 5* - піщаний пляж довжиною 600 метрів, вишукане харчування, дитячий клуб, три тенісні корти.

На сайті турагенції АНЕКС Тур порівняйте готелі за цінами, фотографіями та рейтингом. Кожен готельний комплекс має персональну картку із описом концепції, безкоштовних опцій, пляжу. На супутниковій карті можна легко оцінити відстань від корпусу до берега. Менеджери допоможуть забронювати путівки та підкажуть – як поєднати відпочинок та екскурсії до Луксора та пірамід Гізи.

Марса Алам

Прямі рейси з України на популярний серед дайверів усього світу курорт познайомили туристів ANEX Tour з гігантськими черепахами та дюгонем, чудовими кораловими рифами та насиченим нічним життям курорту. Готелі Марса Алам відрізняються просторими територіями, величезними басейнами, безліччю ресторанів з арабською, азіатською, мексиканською, європейською кухнями.

Дахаб

Бюджетний відпочинок у Мецці кайтсерферів, віндсерферів та дайверів. Готелі Дахаба облюбували скандинавські та німецькі фрілансери: ціна проживання та харчування низька, погода відмінна, стабільний інтернет, безліч цікавих розваг: каное, джипи, теніс, снорклінг. Для сімей з дітьми на сайті АНЕКС Тур знайдете кілька великих готельних комплексів із басейнами та дитячою анімацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ