Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Toshiba йде з російського ринку

Японська корпорація Toshiba ліквідує свій російський підрозділ із продажу телевізорів і кухонної техніки "Тошиба Сі-Ай-Ес".

Як повідомив російській газеті "Комерсант" гендиректор ТОВ "Тошиба Рус" Хіроакі Тезука, Toshiba припинила продажі телевізорів і кухонної техніки, вирішивши сфокусуватися на контрактах b2b - орієнтованих на інші бізнеси, а не кінцевого споживача.

"Ми повністю залишили споживчий ринок РФ. Ми продали всі товари ще минулого грудня, коли був великий пік продажів", - сказав виданню Хіроакі Тезука.

За його словами, корпорація пішла на такий крок через нестабільну економічну ситуацію в Росії і високу конкуренції з корейськими компаніями, які постачають на російський ринок телевізори.

Хіроакі Тезука уточнив, що компанія залишає в Росії тільки b2b-підрозділ "Тошиба Рус", яка співпрацює з "Поштою Росії" і "Сбербанком".

Як пише "Комерсант", представництво Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі (JETRO) заявляє, що Toshiba поки не повідомляла відомству про свій вихід зі споживчого ринку в Росії.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ