Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Трамп одним твітом про Україну обвалив рубль

Рубль уповільнив темпи зростання до долара і євро після того, як американський президент Дональд Трамп скасував зустріч з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це повідомляє Прямий з посиланням на російські ЗМІ, .

Обвал курсу російського рублю після заяви президента США Дональда Трампа про скасування зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним під час саміту G20 в Аргентині через агресію Росії проти України у Керченській протоці.

Раніше Дональд Трамп заявив, що може скасувати зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним під час саміту G20 в Аргентині через агресію РФ проти України у Керченській протоці.

Нагадаємо, офіційний представник Держдепартаменту США Гізер Нойєрт заявила, що Державний департамент США займає сильну позицію у підтримці України і сподівається, що інші країни робитимуть більше для українців, наприклад, відмовляться від газопроводу "Північний потік-2".

25 листопада у результаті захоплення українських катерів Російською Федерацією було поранено шість моряків, ще сімнадцятеро українських військовослужбовців було захоплено у полон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ