Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трендові рюкзаки для молоді: неперевершена колекція Kite Education Teens

Підліткові та молодіжні рюкзаки мають виконувати одразу декілька функцій: сприяти збереженню здорової постави, мати зручний функціонал та ефектно доповнювати образ. Рюкзак давно вийшов за рамки виключно навчального аксесуара. Тепер наплічник супроводжує молодь щодня, допомагаючи бути максимально продуктивними, впевненими в собі та стильними.

Яким має бути рюкзак для підлітка

  • Ортопедичним. Це базова необхідність, на яку потрібно звернути увагу в першу чергу. Молодіжні рюкзаки Kite – особливі. Адже вони мають усі важливі якості ортопедії: 
    • Запатентовану ортопедичну спинку (Ergo Teens, Air Comfort), з м’якими дихаючими подушечками, пом’якшуючими тиск на спину та рівномірно розподіляючими навантаження по всій її площині. Спинка AGS має унікальні антигравітаційні якості – вона пружинить під час ходьби за принципом пневмопідвіски та ще більше знижує навантаження на хребет, буквально віднімаючи від ваги вмісту рюкзака 25%. Також є моделі з ущільненою ергономічною спинкою.
    • Анатомічні широкі лямки S-подібної форми, які правильно лягають на плечі та всередині оснащені м’якою сіточкою.
    • Нагрудний ремінь. Він фіксує лямки у правильному положенні та відіграє дуже важливу роль у збалансуванні ваги вмісту рюкзака.
  • Функціональним. Продумане розташування відділень та кишень гарантує максимальну зручність у користуванні. Коли для кожного важливого предмету передбачене спеціальне місце – всередині завжди буде ідеальний порядок. Також усі підліткові моделі Kite мають кишені для ґаджетів, оснащені м’якою флісовою підкладкою для захисту екрану.
  • Стильним. Форма, кольори, оздоблення: це все відіграє важливу роль в довершенні повсякденного образу. Для молоді це мега важливо! 
  • Якісним. Рюкзаки Kite відшиваються з якісних міцних матеріалів та мають надійну фурнітуру. Перш ніж потрапити на полиці магазинів, вони проходять багато випробувань на зносостійкість та практичність. Бренд ретельно слідкує за тим, щоб кожна модель була втіленням бездоганної якості.

Трендові рюкзаки для молоді: які вони

Як обрати модні рюкзаки для підлітків та молоді? Які дизайни зараз на гребні модної хвилі?

  • Світловідбивні принти та декоративні елементи. Ще супер актуальні оздоблення, які мають не тільки візуальну, а й практичну цінність. Завдяки ним, власника рюкзака краще видно на дорозі в темну пору доби.
  • Кислотні патерни. Яскраві малюнки, кричущі епатажні принти, чудернацькі строкаті орнаменти. Такі дизайни будуть до вподоби підліткам, які люблять бути в центрі уваги.
  • Пастельні відтінки. Ніжність, яка завжди в тренді. М’які приглушені кольори віють природністю та спокоєм. Вони гармонійно впишуться в будь-який гардероб та стануть його справжньою окрасою.
  • Функціональний декор. Сучасна молодь любить зручність та комфорт. Коли кожну деталь можна використовувати з користю. Для поціновувачів максимальної практичності в колекції Kite передбачені моделі, прикрашені функціональними фішками: кріплення для пенні борда, карабіни та ін.
  • Знімні модулі. Хіт сезону – рюкзаки, в яких відстібуються кишені, перетворюючись на самостійні аксесуари: стильні міні-сумочки та гаманці. 
  • Естетика Kawaii. Найніжніші няшні рюкзачки для дівчат-мрійниць та поціновувачів аніме. Вони неймовірно мімімішні та дуже оригінальні.
  • Топові ліцензії.  Можливість доторкнутися до улюблених героїв та брендів та транслювати світові свої смаки та вподобання. В колекції Kite Education Teens є дуже круті молодіжні ліцензії, популярні у всьому світі: Rick and Morty, Likee, Mortal Kombat, tokidoki, NASA, DC Batman, Peanuts Snoopy, Juventus, Birds of Prey.

Рюкзаки Kite – переможці Української народної премії 2022 та премії Вибір року 2021, основані на голосуванні реальних клієнтів, які оцінили усі переваги та зручності рюкзаків бренду.

Де придбати оригінальну продукцію Kite? Ознайомтеся з переліком авторизованих магазинів на офіційному сайті Kite в розділі «Де купити».

Kite – першокласні рюкзаки!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ