Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер ватерполістів ЛУФК: У Словаччині набиралися міжнародного досвіду

Тренер ватерпольної команди Львівського училища фізичної культури Євген Наумчик поділився враженнями від виступу команди на міжнародному турнірі-меморіалі Сергія Харіна. На змаганнях у словацьких Новаках команда ЛУФК посіла шосте місце серед восьми команд-учасниць.

«Перш за все, хотілося б подякувати наших словацьким друзям, які пам’ятають про Сергія Харіна та проводять турнір у пам’ять про нього. Для словацького водного поло Сергій Харін зробив багато, місто Новаки вважають його другою домівкою після Львова. Для організаторів турніру було дуже важливо запросити команду зі Львова, де успішно за львівське «Динамо» свого часу виступав Сергій Харін. Наша ціль була набратися міжнародного досвіду та побачити які є школи гри у водне поло. У нашій команді було 15 гравців 2001-2003 років народження, а тому ми не ставили завдань перемогти на турнірі. Якби було таке завдання, грали б іншим складом, оскільки не всі гравці у нашій команді грають на одному рівні. Найважливіше те, що наші молоді гравці понюхали пороху ігор на такому рівні. Зважаючи на це, ми залишилися дуже задоволеними цим турніром» - сказав Євген Наумчик.

Нагадаємо, на меморіалі Сергія Харіна виступало вісім команд з Німеччини, Угорщини, Молдови, України та Словаччини. За підсумками турніру, перемогли юні ватерполісти з німецького Ганновера, друге місце виборола команда з Кишинева (Молдова), а третьою стала команда з угорського Шегета.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ