Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренери ДЮСШ хочуть потрапити до переліку посад педагогічних працівників

Цими днями у Львові відбулася обласна серпнева конференція "Підсумки розвитку ДЮСШ Львівщини як закладів позашкільної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік". З. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Pокрема близько 200 її учасників підтримали пропозицію віднесення посад тренерів-викладачів до переліку посад педагогічних працівників з відповідним зверненням до галузевого Міністерства

За її словами, учасники конференції обговорили також стан і перспективи розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, забезпечення медичного огляду та виконання правил техніки безпеки в діяльності ДЮСШ, їх модель діяльності в умовах об’єднаної територіальної громади, здійснення допорогових публічних закупівель позашкільними навчальними закладами сфери фізичної культури та спорту через систему "ProZorro".

Участь у конференції зокрема взяли директори та старші тренери відділень з видів спорту усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини, керівники обласних організацій ФСТ та відомств, завідувачі секторів фізичної культури та спорту районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ