Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футболісти Львівського коледжу спорту увійшли у дванадцятку кращих команд України

Завершилося ІІ коло першого етапу змагань чемпіонату України з футболу серед юнацьких колективів елітліги. Про це повідомили 17 листопада у пресслужбі Львівського фахового колежу спорту.
Фото Львівський фаховий колеж спорту

У останньому, десятому, турі команди Львівського коледжу спорту «УФК-Карпати» зустрічалися з ДЮСШ «Карпати».

Найуспішніше у львівсько-карпатівському дербі заграли десятикласники. Вони впевнено перемогли своїх візаві з рахунком 3:0. М’ячі у складі команди забили Віктор Ніколаєв та Василь Дебич – двічі.

Одинадцятикласники заграли унічию 1:1. Вадим Сологуб відкрив рахунок у зустрічі, у другому таймі «карпатівці» його зрівняли.

Команди 8 і 9 класів у рівній боротьбі поступилися 0:1 і 3:4. У девְ’ятикласників голами відзначилися Олександр Ломага, Денис Шайда та Максим Коробов.

Отож, перший етап чемпіонату команда 8 класу (тренери Тарас Павліш і Олег Родін) закінчила на І місці. В активі хлопців 8 перемог, 2 поразки і 24набраних очків.

Десятикласники (тренери Володимир Вільчинський і Тарас Петрівський) перше місце ділять з мукачівською МФА – у обидвох по 25 набраних пунктів.

Команди 9 і 11 класів посіли треті місця.

У клубному заліку команди «УФК-Карпати» на І місці і, таким чином, увійшли у дванадцятку кращих команд України, які вже весною продовжать боротьбу за нагороди чемпіонату.

На ІІ етапі турніру на хлопців чекають цікаві поєдинки з київським «Динамо», донецьким «Шахтарем», дніпровським спортколеджем та уже знайомими мукачівською МФА і львівськими «Карпатами». Чотири найкращі команди з групи у кожній віковій категорії потрапляють до фінальної частини змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ