Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Третя жертва «зелено-білих» на турецькій землі

У своєму третьому контрольному поєдинку на першому тренувальному зборі в Туреччині футболісти львівських «Карпат» з рахунком 2:1 взяли гору над представником польської екстра-класи «Віслою» з Кракова.
 
Львівські «Карпати» в турецькому місті Анталія провели третій поєдинок в межах міжсезонного збору і втретє поспіль перемогли. Цього разу жертвою підопічних Олександра Іщенка стала краківська «Вісла», котра цього сезону боролася за Кубок UEFA. Голи Ігоря Худоб’яка та Максима Фещука у ворота Емільяна Долхи принесли перемогу нашій команді з рахунком 2:1.
Як це уже стало звичним у поєдинках цього міжсезоння, «Карпати» проти «Вісли» у двох таймах грали різними складами. У першому таймі у складі «зелено-білих» на поле вийшли Налєпа, Іщенко, Павлючек, Федорів, Пшеничних, Петрівський, Сучков (Мартинюк), Кобін, Худоб’як, Рікановіч, Батіста.
Варто зазначити, що весь поєдинок більше атакували наші хлопці, хоча першими вдалося відзначитися футболістам «Вісли». Пауліста на 30-й хвилині після вдалих індивідуальних дій забив перший у цьому міжсезонні гол у ворота Мацея Налєпи – до цього поляк у двох попередніх поєдинках не пропускав. Проте через п’ять хвилин після пасу Роші Батісти Ігор Худоб’як потужним ударом низом зрівняв рахунок.
У другому таймі за «Карпати» зіграли Мартищук, Распопов, Лапко, Тимчишин, Шмаков, Ровнейко, Бобилєв, Мартинюк, Ткачук, Фещук, Голодюк. Через п’ять хвилин після початку другої половини матчу Максим Фещук красивим ударом зі штрафного з 22-х метрів виводить свою команду вперед. Це вже другий гол Фещука у трьох матчах, і він наразі стає кращим бомбардиром команди у цьому міжсезонні.
До завершення поєдинку «зелено-білі» могли ще раз відзначитися, проте м’яч після удару зі штрафного (цього разу у виконанні Володимира Бобилєва) влучив у «хрестовину» воріт «Вісли».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ