Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Трьох порушників кордону затримали на Великдень

Впродовж великодніх вихідних днів, окрім святкових заходів та привітань, на мостиських прикордонників чекали ще й традиційні «подарунки» від горе-мандрівників, повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Так, на ділянці відділу «Краківець», що на українсько-польському кордоні, місцеві мешканці повідомили прикордонникам про незнайомців, азіатської зовнішності, які перебували в населеному пункті. В ході перевірки інформації група реагування правоохоронців знайшла та затримала двох іноземців, без документів, зі слів – громадяни Азербайджану. На меті чоловіки 1984 та 1988 років народження мали незаконно дістатися сусідньої Польщі. Громадян прикордонники затримали в адміністративному порядку. 

Згодом на іншому відділі прикордонної служби – «Шегині», прикордонники затримали ще одного горе-мандрівника. На цей раз пішки до Польщі прямував 44-річний українець, мешканець Івано-Франківщини. Аналогічно попередньому випадку, інформацію про невідомого передали правоохоронцям пильні жителі прикордоння. Рішення у справах щодо спроб незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд. 

Нагадаємо, що на кордоні тривають оперативно-профілактичні заходи «Мігрант», в рамках яких прикордонники Мостиського загону вже затримали 28 порушників державного кордону України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ