Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Троє поранених бійців надійшло в лікарню ім І.Мечникова за вихідні

За вихідні в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І. Мечнікова надійшло троє поранених бійців. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко, передає Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо.

Сергій Риженко розповів історію 27-річного військовослужбовця з Одеської області.

«Це справжні, невигадані герої. Івану 27, з Одеської області, військовослужбовець. Мінно-вибухове поранення з РПГ отримав біля селища Новотроїцьке. Перша допомога у Волновасі, потім бортом в лікарню Мечникова.

Поранення тім'яної, скроневої області голови, лопатки, передпліччя, нижніх кінцівок, осколками сильно розбило праву кість. Врятувати руку вкрай важко. Бійця чекає багато операцій попереду. Дух не втрачає. Він в очах побачив підтримку кожного з лікарів лікарні Мечникова», - написав Сергій Риженко.

Нагадаємо, як повідомив прес-центр Штабу АТО, оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Противник продовжує порушувати перемир'я, час від часу застосовуючи й міномети різних калібрів.

Минулої доби підрозділи російсько-окупаційних військ 23 рази обстрілювали українських захисників. Тенденція щодо підвищення ворожої вогневої активності у темну пору доби залишається незмінною. Відносна стабілізація від вчорашнього ранку спостерігається лише на Приморському напрямку. Натомість, найбільш інтенсивні обстріли, зокрема й з артилерії, відбулись на Луганщині.

Один український воїн у неділю, 25 червня, внаслідок ворожих обстрілів був поранений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ