Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Трускавчанка Олександра Хоменець стала срібною призеркою чемпіонату Європи U-23

19-річна спортсменка здобула срібну медаль на чемпіонаті Європи U-23 з вільної боротьби у Бухаресті.

Як повідомили у Трускавецькій міській раді, Олександра Хоменець виступала у ваговій категорії до 57 кг серед дорослих до 23 років.

"У фіналі Олександра Хоменець зустрілася з угоркою Анною Хеллою Шел. Під час сутички Олександра перемагала свою суперницю, однак сутичка, у підсумку, завершилася з рахунком 6:6. За додатковими показниками перемога та золота медаль дісталася угорці", — йдеться у повідомленні.

У 19 років Олександра є майстринею спорту України міжнародного класу. Дівчина навчається у Львівському фаховому коледжі спорту під керівництвом тренерів Ореста Скобельського та Андрія Бирки.

За результатом чемпіонату спортсменка отримає 50 тис. грн. від Управління молоді та спорту Львівської ОДА. Ще 25 тис. грн. рівномірно розподілять між її нинішніми тренерами, додають у міськраді Трускавця.

Додамо, торік Олександра стала срібною призеркою чемпіонату світу серед жінок, срібною призеркою чемпіонату Європи серед жінок, бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорок та чемпіонкою Європи серед юніорок.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ