Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Триває лабораторне дослідження невідомої речовини, виявленої біля школи №70

17 січня о 14.45 год. від чергового Личаківського РВ МВСУ у Львівській області надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Кривчицькій, 1 на тротуарі біля середньої школи №70, її персоналом було виявлено розсипаний порошок невідомого походження, який в суміші із снігом набував фіолетового кольору. Під час навчання учні взуттям рознесли невідому суміш по коридорах школи. Про це повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
За цим фактом відбулось позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС де прийнято таке рішення: організувати охорону забрудненої території; доручити Головному державному санітарному лікарю Личаківського району вирішити питання щодо проведення лабораторного хімічного дослідження виявленої речовини; призупинити навчальний процес ЗСШ № 70 до отримання результатів дослідження.
18 січня головним управлінням МНСУ в Львівській області було направлено листа головному державному санітарному лікарю Львівської області щодо надання інформації про можливість проведення такого дослідження та проведення дезінфекції забрудненої території.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ