Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Триває реєстрація на головне дитяче фешн-шоу зими — MAIN PEOPLE FASHION SHOW

31 січня Львів стане модною столицею України. На подіумі одного з найбільших у Східній Європі клубу відбудеться вибухова фешн-подія — MAIN PEOPLE FASHION SHOW.
MAIN PEOPLE FASHION SHOW

У рамках шоу передбачено дитячий показ мод від українських дизайнерів (Андре Тан, Soul Unity, Кіра Тан та ін.) і конкурс краси Main princess of Ukraine 2020. Реєстрація на участь в показах та конкурсі краси триває.

Хедлайнером шоу стане співачка Alyosha, яка запалить сцену своїми найкращими хітами.

Ведучі шоу: Анна Трінчер (акторка серіалу «Школа», учасниця «Дитячого Євробачення», фіналістка «Голос. Діти» і «Голос Країни») та Слава Соломка (актор, шоумен, телеведучий «Нового каналу»). ⠀

Серед гостей шоу: Леонід Мартинчик (insta-блогер, ведучий TV-шоу “Богиня шопінгу”), Олена-Евеліна Фірут (Міс Львів 2019), Іван Кадило і Ярина Самарик (учасники топ-модель по-українськи).

Учасники шоу отримають сертифікати, нагороди, подарунки від партнерів. Розміщує гостей готель ibis Styles Lviv Center. Б’юті-партнер шоу: BROCARD. Партнери: біжутерія та аксесуари Casablanca, доставка Black Sushi & Pizza.

Зареєструватися для участі в показах (хлопці, дівчата) та конкурсі краси (дівчата) можна за номером +380 (50) 648 75 46 (вайбер, телеграм).

Організатор заходу — дитяча школа шоу-бізнесу Main People.

Квитки на шоу вже у продажі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ