Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Триває збір коштів на протезування для Захисника Юрія Кулинича

Ціль - 3 000 000 грн. Кошти на протез для бійця Юрія Кулинича збирає благодійна організація “Фонд допомоги України “Рух у майбутнє”.

Вікінг

Юрій Кулинич - боєць підрозділу спеціального призначення Держприкордонслужби України, про роботу якого раніше писали журналісти Гал-інфо. Захисник розповідає, що поєднав своє життя з військом у 2004 році: спершу проходив строкову службу, після цього за контрактом у Збройних Силах України. 

У 2008 році боєць почав проходити службу в Державній прикордонній службі України. Перший свій бойовий досвід здобув у 2014 році у зоні АТО, виконував завдання в Донецькій та Луганській областях 

“Повномасштабне вторгнення також зустрів в однострої. Брав участь в операціях з оборони міста Соледар, отримав там поранення, лікувався і продовжив виконувати завдання в Бахмуті. Далі підрозділ відвели на відновлення та ротацію, а в листопаді 2023 року під час штурмових дій на одному Донецьких напрямків отримав поранення в ліву ногу. У зв’язку з тяжкістю поранення і довгоетапну евакуацію втратив кінцівку”, - розповідає пан Юрій у відеоповідомленні “Фонду”

Зараз боєць проходить реабілітацію в “Superhumans Center” та очікує на протезування. Окрім цього, Юрій Кулинич є учасником програми адаптації через спорт, у рамках якої займається боксом. 

“Після закінчення реабілітації маю намір повернутися до служби. Вважаю, що в мене ще є потенціал, і ми пліч-о-пліч з побратимами будемо наближати нашу перемогу”, - ділиться Юрій Кулинич. 

Кошти збирають на високотехнологічний, мікропроцесорний колінний вузол “Genium X3”, який забезпечує оптимізовану фізіологічну ходу.


Долучились до збору коштів можна за посиланням або ж за відповідними реквізитами: 


Монобанка: send.monobank.ua/jar/8Za9wkQVzT


Нижче — реквізити:
БО "Фонд допомоги Україні "Рух у майбутнє"
код ЄДРПОУ 44837406
адреса: м. Винники, вул. Б.Хмельницького,9
UA123052990000026009021021910
в АТ КБ Приватбанк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ