Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр допомоги захисникам шукає викладачів-волонтерів англійської мови

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Пекарській, 41, шукає викладачів-волонтерів англійської мови для учасників бойових дій та їхніх дітей. Адже охочих вивчати англійську є чимало.
Фото ілюстративне

«У нас дуже велика аудиторія і ми знаємо, що є активні і вмотивовані викладачі, які готові допомогти. Нам потрібно 2-3 людини, які готові проводити заняття з вивчення англійської для учасників бойових дій та окремо для дітей учасників бойових дій – бажано в інтерактивній формі», - зазначають у центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Викладачів, які люблять англійську і володіють нею на високому рівні, мають досвід у викладанні або репетиторстві та готові приділити 1,5-2 години на тиждень волонтерському викладанню, а також хочуть поділитись своїми знаннями та у такий спосіб подякувати захисникам та захисницям України, просять залишити заявку за посиланням, і працівники центру обов'язково зателефонують.

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 0739628325.

До слова, загалом курси англійської мови у центрі надання послуг учасникам бойових дій за декілька років пройшли сотні охочих.

Довідка

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років, і тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безплатні консультації та допомогу. За минулий рік фахівці надали понад 3 тисячі юридичних консультацій з військового права, майже 2 тисячі психологічних консультацій, 1,5 тисячі фізіотерапевтичних послуг. Постійно консультує юрист та психолог, відбуваються курси англійської для ветеранів та їх сімей, іпотерапія та відпочинок за кордоном для дітей загиблих воїнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ