Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Центр Львова заполонять троянди

Галицька районна адміністрація боротиметься з графіті за допомогою лекцій і відеоспостереження, а також планує засадити центр міста квітами. Про це на прес-конференції розповіла голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
 „Я хочу, щоб центральна частина міста виглядала гарно і презентабельно. Цієї зими підприємці допомогли нам встановити чудову ілюмінацію на проспекті Свободи, а на літо, сподіваюсь, допоможуть заквітчати центр. Газони ми хочемо засадити трояндами, а біля крамниць і магазинів власники поставлять вазони з квітами”, – зазначила Ірина Маруняк.
 Також голова Галицької РА розповіла, що значну шкоду фасадам старих будинків завдають підлітки, які обмальовують їх графіті. Тому вона запропонувала провести в школах лекції, які розтлумачать підліткам важливість збереження архітектурних пам’яток, а також заборонити продаж спреїв для графіті неповнолітнім особам.
Окрім того, за словами Ірини Маруняк, у цетральній частині міста планується встановити відеоспостереження для попередження таких випадків і злочинності загалом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ