Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Цього тижня на Львівщині відбудеться 6 національних спортивних змагань

У перший тиждень лютого на Львівщині вируватиме спортивне життя. Одразу на кількох локаціях у районах області відбуватимуться національні змагання, у яких братимуть участь спортсмени з різних областей. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне

Відтак, на Навчально-спортивній базі зимових  видів спорту Міноборони України «Тисовець» на Сколівщині вже триває чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок. Переможців та призерів змагань нагороджуватимуть у середу о 13.00.

На базі Західного реабілітаційно-спортивного центру на Турківщині також вже триває чемпіонат України з лижних гонок. Нагородження чемпіонів та призерів чемпіонату також відбудеться у середу о 12.00.

У четвер Львівщина прийматиме матч Чемпіонату України з футзалу Favbet Екстраліги сезону 2020-2021. У Палаці спорту «Галичина» зустрінуться львівська «Енергія» та «Продексім» з Херсона.

У п’ятницю у Центрі фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” у Городку розпочнеться Чемпіонат України зі стрільби із лука серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Навчально-спортивна база літніх видів спорту Міноборони України цього тижня прийматиме одразу два національні старти. У п’ятницю тут розпочнеться Чемпіонат України зі стрільби кульової з пневматичної зброї. Відкриття змагань відбудеться у суботу о 16.30. А об 11.00 цього ж дня тут розпочнеться Відкритий Кубок України з велосипедного спорту на треку.

"Проведення національних змагань на Львівщині – це завжди спільна відповідальність Міністерства молоді та спорту України, федерації та нашого Управління. Кошти на чемпіонати виділяються з державного бюджету, а наше завдання забезпечити їх належний рівень проведення. Тому кожні такі змагання – колосальний організаційний досвід. Важливо, аби все відбувалось на найвищому рівні, щоб на наступний рік при виборі місця проведення змагань знову зупинились на Львівщині", – зауважує керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зауважимо, цього тижня також відбудеться Кубок області з важкої атлетики пам’яті видатних тренерів та спортсменів Львівщини, Чемпіонат Львівської області з біатлону, Чемпіонат Львівської області з веслування на байдарках і каное та чемпіонат області з гімнастики художньої.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобичі визначили чемпіонів Львівщини з плавання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ