Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Дрогобичі визначили чемпіонів Львівщини з плавання

Фото Львівської обласної федерації плавання
Фото Львівської обласної федерації плавання
Фото Львівської обласної федерації плавання
Фото Львівської обласної федерації плавання
1/2
16 комплектів медалей розіграли на чемпіонаті Львівської області з плавання, що відбувся у п‘ятницю та суботу у Дрогобичі. Приймала змаганнях Дитячо-юнацька спортивна школа №2. Про це повідомили 1 лютого Гал-інфо у пресслужбі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Позмагатись за медалі до Дрогобича приїхали 120 спортсменів у складі 11 команд. Чемпіонів області визначили серед юніорів, молоді та дорослих. Кожен учасник змагань міг випробувати свої сили щонайбільше у трьох номерах програми.

"Зараз ми намагаємось якомога більше обласних змагань проводити саме у містечках Львівщини, де є належна інфраструктура для певного виду спорту, як от у Дрогобичі басейн. У Львові щодня відбуваються десятки різноманітних подій, натомість у менших населених пунктах їх не так багато. Змагання у районах – не тільки можливість для спортсменів познайомитись з новими містами, а й часто спортивне свято для усієї громади. Діти мають змогу поспостерігати за тими, хто вже досягнув певних успіхів, і надихнувшись їх результатами, часто й самі вирішують навчатись тому чи іншому виду спорту", – зазначає керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

За підсумками чемпіонату буде сформовано збірну команду області, яку Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА відрядить на Чемпіонат України, що розпочнеться у Дніпрі 14 лютого.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Федерацію стрибків у воду Львівщини очолила Оксана Вацеба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ