Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Добротвір зробив «Єдину Країну»: як пройшла дитячо-юнацька Спартакіада

З 6 по 9 вересня за ініціативи ДТЕК ДОБРОТВІРСЬКА ТЕС пройшла IV дитячо-юнацька Спартакіада «ЄДИНА КРАЇНА».

Гасло заходу - «Змагаємося за єдність»! Чотири сотні дітей з усієї України приїхали продемонструвати свої вміння та здобути спортивні перемоги. Футболісти та веслувальники на байдарках та каное представляли Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Івано-Франківську, Тернопільську, Вінницьку, Запорізьку та Львівську області. Цьогорічну Спартакіаду можна назвати міжнародною, адже участь у ній брали учасники з-за кордону, зокрема польські команди з міст Дрогічив і Семитичів.

Добротвір

Вже другий рік поспіль Спартакіаду «ЄДИНА КРАЇНА» фінансує компанія ДТЕК, що дозволяє дітям проявити свої спортивні вміння та характер. Степан Войчук, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності ДТЕК Добротвірська ТЕС, каже:

«Компанія ДТЕК, як соціальний партнер селища, завжди долучалася та буде долучатися до таких видів змагань.  ДТЕК підтримує такі починання та підтримує молодих обдарованих дітей. Приблизний бюджет цьогорічних змагань - 250 тисяч гривень, завдяки цим коштам ми забезпечили дітям не лише комфортні умови для спорту, а й сучасні подарунки для переможців».

За цих чотири дні діти здобули багато перемог, щоб повернутися додому з медалями, кубками і подарунками. Попереду на них чекає цілий рік тренувань, адже вже наступної осені у Добротворі на них чекають нові вражаючі змагання. 

Добротвір

«Дуже задоволений своїми результатами, а ще організацією змагань та усіма заходами – адже для нас підготували не лише спортивні активності, а й цікаве дозвілля. Ми відчули справжнє спортивне єднання, поспілкувались з нашими друзями з інших регіонів нашої країни. Безперечно – такі події єднають, розвивають, надихають і дають бажання тренуватись і перемагати далі», – ділиться враженнями Рустам Камар, юний футболіст з м. Курахове.

ДТЕК постійно реалізує й інші соціальні проекти, які єднають людей з різних куточків країни:  «Громада своїми руками», який сприяє об’єднанню людей задля спільної мети; «Давай, грай!», орієнтований на розвиток масового дитячого футболу та залучує до спортивних змагань дітей з різних регіонів; «Енергоефективні школи: нова генерація», спрямований на енергоефективну освіту, в рамках котрого створюються міжрегіональні класи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ