Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За вихідні ДТЕК відновив електропостачання 438 тис. клієнтів

Фахівці "ДТЕК" за два дні 28-29 жовтня повернули світло 438 тис. клієнтів у населених пунктах Київської, Дніпропетровської та Донецької областей.
НЕК "Енергоатом"

"Шквальний вітер, що пронісся територією України з 28 жовтня, завдав значних пошкоджень лініям електропередачі. Повалені дерева призвели до пошкодження 441 повітряної лінії та майже 10 тисяч трансформаторних пунктів", - йдеться в повідомленні. 

250 бригад енергетиків операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" цілодобово протягом двох днів ліквідовували наслідки негоди.

Наразі триває робота над поверненням світла в Донецькій і Київській областях.

"Через негоду найбільше постраждала Київська область. Тут пошкоджень зазнали 399 ліній електропередачі, відключились 9 343 трансформаторних пунктів. Енергетики за дві доби повернули світло 330 тисячам родин", - зазначили в компанії.

Загалом до ранку понеділка повернули світло 45 тис. сімей. Енергетики відновили понад 500 трансформаторних підстанцій і 42 лінії електропередачі. Світло повернули до 115 населених пунктів, повністю або частково відключених від електрики.

"Всього за два дні ми повернули світло в оселі 438 тисячам клієнтів Київщини, Дніпропетровщини і Донеччини. Наразі ми продовжуємо працювати з точковими зверненнями клієнтів й усувати локальні невеликі пошкодження. У Донецькій і Дніпропетровській областях ці роботи ускладнені ворожими обстрілами. Однак фахівці енергокомпаній із дотриманням правил безпеки змогли оперативно ліквідовувати не тільки аварії через стихію, але і повертати світло українцям після обстрілів", - повідомили у пресслужбі "ДТЕК Мережі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ