Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Тука знає, хто розстріляв борців із контрабандою

Посадовець заявив, що до загибелі волонтера і фіскала "ніяке ДРГ сепаратистів не причетне".

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив "5 каналу", що вже знає, хто розстріляв членів української мобільної групи із боротьби з контрабандою через лінію розмежування сторін у зоні АТО і має намір боротись з убивцями.

"В мене жодних нема сумнівів у тому - бо напередодні були і погрози, і відверті спроби "домовитись" - я абсолютно переконаний, що це було просто вбивство, до якого ніяке ДРГ сепаратистів не причетне. На моє переконання, це зробив хтось із наших. Або це військовий підрозділ, або підготовлені певні структури саме з тих підрозділів, які у цьому секторі контролюють лінію перетину кордону. Це мова йде про 92-гу бригаду", - розповів очільник області.

"Я вже цій людині не просто сказав, я їй написав, що з вчорашнього ранку вона із звичайнісінького зрадника і "бариги" перетворилась на вбивцю. Ця людина – вона перейшла вже межу. Все – ні про які зустрічі, розмови, перемовини віднині – ніяких шансів. Я буду його знищувати", - запевнив чоловік.

На уточнююче запитання журналіста, чи знає він конкретну людину, відповідальну за цей злочин, Георгій Тука відповів ствердно: "Так… І я знаю, що він знає – через посередників". "На війні, як на війні. Або ми їх, або вони нас", - заявив посадовець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ