Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Турніру "Кубок "Карпат": у Львові відбулись перші матчі

19-го серпня на чотирьох футбольних полях Львова відбулися матчі першого ігрового дня традиційного вже десятого міжнародного турніру "Кубок "Карпат"
Фото з сторінки FC Karpaty Lviv

Захід проводять для команд 2003-го року народження (U-17).

Першим суперником карпатівських ʺшколярівʺ була сумська ʺБарсаʺ. Гості зуміли протриматися лише перші двадцять хвилин. На 21-ій хвилині капітан ʺзелено-білихʺ Віталій Роман здійснив рейд центром поля і вивів на побачення центрфорварда Нікіту Рогачова, який і відкрив рахунок. На 35-ій хвилині Рогачов забив вдруге. При цьому відзначимо ідеальну прострільну передачу з правого флангу від Максима Марича. Проте, ще до перерви ʺБарсаʺ один гол відквитала. Арбітр матчу Іван Родін помилково призначив штрафний удар і ʺп’ятіркаʺ сумчан бездоганно пробив з 17-ти метрів у правий нижній кут. З рахунком 2:1 команди й пішли на перерву.

Друга половина зустрічі пройшла за великої переваги вихованців Івана Шуги та Василя Леськіва. Ледь розпочався другий тайм, як Рогачов відзначився втретє, зігравши на випередження і в падінні зумів переправити круглого у ворота. Згодом, на 55-ій, 61-ій і 72-ій хвилинах, почин нашого голеадора продовжили, відповідно, Роман Шостак, Назарій Федурко (гол-красень ударом на виконання у дальній кут) та гравець, який перебуває на перегляді, котрий сам заробив і реалізував пенальті.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові стартував "Кубок Карпат" для 17-річних

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ