Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Туристичні напрямки Львівщини презентували польським туроператорам

13 квітня відбулась онлайн-конференція в ZOOM за участю 60 польських туроператорів. Темою обговорення був виїзний туризм та туристичний потенціал Західної України. Про це повідомили 14 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Це другий етап міжнародного онлайн-проєкту для представників туристичної галузі України та Польщі – ʺB2B Online Workshop: Ukraine-Polandʺ від громадської спілки ʺVisitUkraineʺ спільно з ʺPolska Izba Turystykiʺ.

До участі зголосились туристичні оператори, агенти, заклади розміщення, харчування Західної України. Управління туризму та курортів облдержадміністрації теж долучилось до заходу.

Тренди нового туристичного сезону на Львівщині презентував Тарас Лозинський, заступник керівника управління туризму та курортів облдержадміністрації: ʺУ нашому краї маємо пропозиції по активному та екологічному, культурно-пізнавальному, гастрономічному, медичному та оздоровчому напрямах туризму. На території Львівщини є 5 національних природних парків, де ознаковано 420 км шляхів. Доступні тури фотополювання за флорою та птахами. Можна організувати сплави по Західному Бугу, Дністру та інших річках області, польоти на повітряних кулях і парапланах. Серед незвичних закладів розміщення – приватні глемпінги та кемпінги у Карпатах. Пропонуємо до відвідин замки, палаци, скансени та парк сучасної скульптури - PARK3020, що розташований на відкритій території. Гастрономічний туризм добре представлений у фермерських господарствах. Також в регіоні є можливість скуштувати автентичну галицьку та бойківську кухню.

Та все ж особливо увагу хотів би закцентувати на бальнеологічних курортах у Трускавці, Східниці та Моршині. Для людей що перехворіли на ковід, вони пропонують програми по реабілітації організму за різними профілямиʺ.

Слід зауважити, що презентували туристичну привабливість регіону також Софія Ткаченко з центру підготовки гідів ʺМандри плюсʺ; Ігор Лильо - доктор історичних наук, керуючий партнер в компанії ʺКумпель турʺ; Руслан Пристай - радник міського голови Трускавецької міської ради з питань туризму; Галина Гринник - в.о. начальника управління туризму департаменту розвитку Львівської міської ради.

У заході взяла участь і Олександра Гагаріна, представниця

ʺUkrainian Hotel & Resort Associationʺ. ʺЧерез низьку завантаженість заклади розміщення на Львівщині знизили ціни на 40 відсотків, що є найбільшим показником по цілій Україні, - розповіла пані Олександра. - Як відомо найбільш чутливі до цін старші люди. У Польщі вони пройшли двоетапну вакцинацію, тому можуть скористатися вигідними пропозиціями. Ми в очікуванні туристичних груп. Зауважую, що готелі на Львівщині працюють без перерви на карантин та дотримуються усіх безпекових вимог. Ще однією перевагою для туристів є незавантажені кордониʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ