Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Творчість Пінзеля презентували на Луганщині

У межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини 6, 7 травня на Сході України у Луганській області відбулася презентація культурно-мистецького проекту «Під Зорею Пінзеля», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Проект має на меті ознайомлення із постаттю Іоана Георгія Пінзеля – знаного українського скульптора середини XVIII століття, представника пізнього Бароко і Рококо та популяризацію його мистецької спадщини.

У межах проекту група митців із Львівщини представила понад 25 художніх робіт, створених за мотивами творчості великого скульптора Іоана Георгія Пінзеля. Також відбулася презентація видання «Таїна Пінзеля», показ документального фільму «Таїна Пінзеля – від Бучача до Лувру» та святковий концерт українських гуртів.

Натхнення авторів, митців, меценатів, єднання думок, народження нових спільних ідей і суцільна творча атмосфера - так можна описати сьогоднішнє пізання творчості Пінзеля і тих, хто відкриває його Україні і світові.

Брендова колекція одягу і прикрас від Івони Лобан, натхена презентація і спілкування від Тараса Демкури і шалено класичний виступ гурту Rockoko викликали овації і теплий прийом глядача.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ