Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Twitter знову додав функцію підписки Blue, проте для власників IOS ціна зросла

Сьогодні, 12 грудня, у соцмережі Twitter відновлюється передплата Twitter Blue, яку призупинили через навалу ботів. Послуга як і раніше коштує 8 дол на місяць, але для тих, хто використовує додаток Twitter на пристроях Apple, через комісію вартість зросла до 11 дол.

Про це повідомляє BBC.

Серед додаткових функцій Twitter Blue як і раніше є кнопка редагування. Також передплатники Blue бачитимуть менше реклами, їхні твіти будуть розміщуватися над іншими, і вони зможуть публікувати та переглядати довші та якісніші відео, повідомляє платформа.

Зазначається, що раніше блакитна галочка використовувалася як інструмент перевірки для відомих облікових записів як знак автентичності. Twitter роздавав її безкоштовно, але тільки соцмережа вирішувала, кому її даватимуть. Новий власник платформи Ілон Маск вирішив, що це несправедливо.

Тепер ці галочки будуть замінені або золотими (для підприємств), або сірими (для інших, наприклад, органів влади) значками, згідно з власним обліковим записом Twitter.

Згідно з новою системою, підписники, які змінюють свої імена або фото, втрачатимуть синю галочку, доки обліковий запис не буде перевірено Twitter.

Також у Twitter планують збільшити кількість знаків у пості. Максимальна кількість знаків буде 4 тисячі, а не 280. Про ці зміни повідомив Ілон Маск, відповідаючи на питання юзераУ коментарях користувачі висловлюють різні думки щодо нововведення. Деякі вважають, що 4 тис. символів – це забагато для соцмережі, яка прославилася саме короткими повідомленнями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ