Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тягнибок кличе на революцію

«У 102 річницю від Дня народження Провідника Української Нації Степана Бандери особливо пророчими стають слова Великого Українця: «Провідна лінія націоналістичного шляху - повноцінна українська національна революція, а не протирежимний спротив-резистанц». Встановлення промосковського окупаційного режиму, політичні репресії, тотальна українофобія, що панують в Україні, лише підтверджують думку, що без здійснення національної революції в Україні не вдасться побудувати суспільний лад на засадах національної та соціальної справедливості», - заявив лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час урочистостей з нагоди 102-річчя з дня народження Степана Бандери у селі Старий Угринів на Івано-Франківщині». Повідомила прес-служба ВО «Свобода».

Також Олег Тягнибок зазначив: «Українофобський промосковський режим Януковича за рік повернув Україну в колоніальне минуле, де панують поліцейська держава, соціальний гніт та національна несправедливість. Сьогодні політичні репресії стали повсюдним явищем, арештовують не лише за економічні злочини екс-урядовців, але й за чітку національну політичну позицію. Протягом минулого року сотні свободівців пройшли через допити репресивних структур. У ніч на Новий рік було заарештовано голову Запорізької «Свободи» Віталія Подлобнікова та його заступника з питань молодіжної політики Гудименка Юрія. І репресивний маховик влади лише нарощуються.

Водночас, зріє суспільне незадоволення і протест, що раз по разу, як це під час підписання Харківських угод чи при ухваленні Податкового кодексу, виплескується назовні. Українське суспільство, для якого героями є Іван Мазепа, Тарас Шевченко, Степан Бандера, вступають в жорсткий конфлікт з нинішньої окупаційною владою. І те, наскільки дата 102-річчя з дня народження Степана Бандери стала суспільно визнаною, свідчать урочистості по всій Україні. Попри арешти влади, судові заборони від Луганська до Львова українці вийшли вшанувати свого Провідника - Героя України. А це свідчення неминучої поразки нинішнього режиму, бо ще жодна влада не перемогла народу, озброєного ідеєю.

Завдання нинішнього політикуму організувати націю і здійснити мрію Бандери - побудувати Самостійну Соборну Українську Державу на засадах національної та соціальної справедливості. Третя українська революція, а не протирежимний опір, боротьба за ідею нації, а не за ілюзорні ліберальні кліше - завдання, яке мусить виконати наше покоління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ