Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

U-16: Україна стартувала із поразки на «Кубку Егейського моря»

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років невдало зіграла у дебютному матчі на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Егейського моря», який стартував у Туреччині, - прес-служба ФФУ.

Команда Олега Кузнецова поступилася з мінімальним рахунком одноліткам з Греції – 0:1.

Українській збірній, яка вже учотирнадцяте бере участь у престижних змаганнях і є рекордсменом за цим показником серед усіх команд-гостей, належало провести першу зустріч групового турніру із командою Словаччини. Але, зважаючи на несподівану відмову словаків від участі у турнірі, протистояти українцям у дебютній грі довелося збірній Греції.

Перший тайм пройшов за рівної гри, обидва колективи були в очікуванні першого голу, який дозволив би учасникам ї зустрічі діяти розкутіше. Забитий м’яч стався перед самою перервою: на 38-й хвилині Александропулос влучним ударом після стандарту вивів свою команду вперед.

Після перерви українські футболісти значно додали у комбінаційних діях, але «синьо-жовтим» не щастило під час завершення атак. Наприкінці зустрічі ще й арбітр не зарахував взяття воріт грецької команди, коли нашим хлопцям вдалося результативно завершити командні дії на половині поля суперників.

Вже завтра збірній 16-річних у поєдинку із чорногорцями необхідно буде доводити, що їх претензії на більш успішний виступ у цих змаганнях не є марними.

Кубок Егейського моря

Україна – Греція – 0:1

Гол: Александропулос (38)

Попередження: Арванітіс (42), Маврудіс (54)

Україна: Трубін – Снісар, Ауссі (к), Данилюк, Якуба, Матвєєв, Мельничук (Вояновський, 41), Біблик (Білич, 41), Мудрик (Хижняк, 46), Сікан, Підручний

Греція: Мандас – Александропулос (Георгантіс, 61), Вракас (Цаніс, 70), Годзаманідіс (к), Досіс (Карагіанніс, 41), Тиманіс (Оркас, 41), Теодоропулос, Ліавас (Арванітіс, 41), Маврудіс, Мартініс, Серпезіс (Стаматіс, 70)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ