Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2006 році в атмосферу Львова потрапило 40 тисяч тонн шкідливих речовин

Протягом 2006 року в атмосферне повітря Львова потрапило 40 тисяч тонн шкідливих речовин, 93% з цих речовин – це викиди автотранспорту. Про це на прес-конференції розповів заступник директора КП „Адміністративно-технічне управління” Леонід Назаренко.
„Ми проводили заміри загазованості центральної частини міста на основних перехрестях. Зокрема, ми виявили перевищення допустимої норми окису вуглецю у 1,5-5 разів. Перевищення залежить від часу доби, тому ми наполегливо рекомендуємо зменшити навантаження автотранспорту на центральну частину міста”, – сказав Леонід Назаренко.
Як він зазначив, значних екологічних проблем у місті немає. Є деякі проблеми із стічними водами, оскільки каналізація міста в зношеному стані. Також КП „Адміністративно-технічне управління” була проведена низка перевірок, під час яких виявлено 400 порушень. Проти підприємств, які їх допустили, вжили відповідних заходів. Зокрема, минулого року за забруднення підприємствами атмосферного повітря, порушники відшкодували лише 2 тисячі гривень, а також 30 тисяч – за пошкодження зелених насаджень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ