Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2018 році Укрзалізниця відремонтувала майже 2 тис. км колій

Минулоріч Укрзалізниця відремонтувала загалом майже 2 тис. км колій. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Це найбільший показник за останні 5 років. Більшу частину робіт з ремонту та модернізації колій у 2018 році виконано на основних напрямках транс’європейської транспортної мережі (TEN-T), що сприятиме інтеграції України в європейську транспортну систему. 

За словами керівника компанії, більша частина робіт з ремонту та модернізації колій у 2018 році проводилася на основних напрямках транс’європейської транспортної мережі (TEN-T), що проходить територією України. "У 2017 році Україну було включено до індикативних карт Європейської транспортної мережі TEN-T. І вже у 2018 році на мережі TEN-T ми реконструювали близько 300 км колій. Завдяки цим ремонтам ми продовжили розвиток транзитного потенціалу країни. У цьому році плануємо не збавляти темпи", - зазначив Євген Кравцов.

Зокрема, у 2018 році реконструйовано 281,5 км колій, капітальним ремонтом відремонтовано 273,3 км колій, середнім ремонтом – 809,9 км колії та комплексно-оздоровчим – 549,7 км колій. 

Крім того, укладено 270 комплектів нових стрілочних переводів, зокрема, 159 комплектів на залізобетонних брусах та 98 комплектів металевих частин. Також замінено 172 комплекти старопридатних стрілочних переводів та відновлено середнім ремонтом 567 комплектів.

Найбільше робіт проводилося на напрямках Київ – Жмеринка – Підволочиськ – Львів – Мостиська, від Львова до західного прикордонного переходу станції Чоп, Фастів – Миронівка – П’ятихатки – Чаплине – Покровськ, Жмеринка – Одеса, Ягодин – Ковель – Здолбунів – Козятин та Київ – Ніжин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ