Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У 2025 році Львів прийме конференцію Ротарі-клубів історичних міст ЮНЕСКО

Наступна конференція Ротарі-клубів історичних міст ЮНЕСКО відбудеться у Львові у 2025 році.
Фото - Гал-інфо.

Про це розповіли у пресслужбі Львівської міськради.

Упродовж трьох днів 14-16 квітня, в італійській Сієні відбувалася 5-та Міжнародна конференція Ротарі-клубів з міст, внесених до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Історичні міста ЮНЕСКО, спадщина миру». Мер Львова Андрій Садовий запросив учасників конференції провести наступну зустріч, яка має відбутися у 2025 році, до Львова. У відборі міст-кандидатів, які бажали приймати в себе цю поважну міжнародну подію, до фіналу вийшли Львів і Мальта. Як наслідок — обрали Львів.

«Львів — дуже красиве європейське місто. Зараз ми у Львові захищаємо історичні будівлі, а українська армія захищає демократичні цінності. Я вірю в нашу перемогу, вірю, що українська армія дуже швидко деокупує наші території й ми почнемо відбудовувати нашу країну», — сказав у відеозверненні до учасників конференції мер Львова Андрій Садовий.

Довідка

Міжнародна конференція Ротарі-клубів з міст, внесених до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Історичні міста ЮНЕСКО, спадщина миру» відбувається що два роки. Вона проводиться почергово в італійському і не італійському місті.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ