Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У березні-квітні буде прийнято оновлений бюджет Львівської області — Олесь Старовойт

Сьогодні відбулося засідання фракції «Наша Україна» у Львівській обласній раді, де основним питанням було ознайомлення із цифрами бюджету Львівщини на 2008 рік. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив депутат ЛОР, нашоукраїнець Олесь Старовойт.
Він також відзначив, що засідання міжфракційного об’єднання «Наша Україна» у Львівській облраді сьогодні не відбувалося, оскільки із цифрами бюджету члени міжфракційного засідання ознайомилися ще на своєму засіданні у кінці 2007 року.
«Основне і єдине питання, яке на сьогодні нас хвилює – бюджет області. Ми свідомі того, що його сьогодні потрібно було прийняти, хоча він, як і Державний бюджет, не є досконалим. Тому питання бюджету області буде прийматися поетапно, оскільки і загальнодержавний бюджет не є досконалим. Саме тому сьогодні затверджуємо бюджет, а інвестиційну складову бюджету будемо розглядати у кінці лютого. Можливо, у зв’язку із внесенням коректив у Державний бюджет, бюджет Львівської області буде розглянутий знову і прийнятий за основу і в цілому у березні чи на початку квітня. Фактично, це буде новий бюджет Львівської області на 2008 рік», — сказав він.
Нагадаємо, сьогодні депутати Львівської обласної ради прийняли обласний бюджет Львівської області на 2008 рік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ