Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Білоцерківській РДА стався вибух

У Білоцерківській районній державній адміністрації Київської області уночі 25 серпня стався вибух. Постраждалих внаслідок вибуху немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Відділ комунікації поліції Київської області.

25 серпня 0 04.26 на лінію «102» поліції Київської області зателефонував охоронець адміністративного приміщення  Білоцерківської районної Державної адміністрації, яке розташоване в місті Біла Церква по вулиці Ярослава Мудрого, 2, що о 04.10 на першому поверсі лівого крила вказаної будівлі пролунав звук, схожий на вибух.

До місця події негайно прибули групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Під час проведення огляду місця події встановлено, що внаслідок вибуху було пошкоджено скло вікон на першому поверсі адмінбудівлі, пожежі не виникло та потерпілих немає.

Відділ комунікації поліції Київської області.

З місця події вилучено фрагменти вибухового пристрою, які направлено на експертно-криміналістичне дослідження.

За даним фактом слідчим відділом  Білоцерківської поліції відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу причетну до вибуху. Досудове слідство триває.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ