Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У благоустрої Львова є три проблеми – Леонід Назаренко

Найбільше незручностей та порушень в благоустрої міста створює проблема сміття та його вивезення, на другому місці – ремонтні роботи на вулицях міста, на третьому – розміщення оголошень в недозволених місцях – про це сьогодні під час прес-конференції розповів директор комунального підприємства „Адміністративно-технічне управління” Леонід Назаренко.
„Нас дуже не влаштовує те, що львів’яни розміщують свої оголошення на будинках та парканах, тим самим псують зовнішній вигляд міста, проте їм все-таки треба давати місце для розміщення таких оголошень, ймовірно, що районні адміністрації будуть облаштовувати такі місця, подібно, як це робиться перед виборами, проте поки що реального проекту ми ще не розробили”, – зазначив Леонід Назаренко.
Також досить великої шкоди завдає несвоєчасне відновлення елементів благоустрою після виконання аварійних робіт, найбільшу частку серед таких робіт займає „Львівводоканал”. Загалом у 2006 році із 9552 перевірених об’єктів на 5552 виявлено порушення благоустрою та утримання території Львова. За словами Назаренка, ці правила наразі є застарілими, тому готується нова редакція правил благоустрою та утримання території Львова. Штраф за недотримання правил становить від 1-го до 7 неоподаткованих мінімумів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ