Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі провели командно-штабне навчання з цивільного захисту

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Упродовж 21-22 липня під керівництвом т.в.о директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександра Харчука провели командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Бориславської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (ЄДС ЦЗ) Львівської області. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Вивчали правильність дій органів управління та сил цивільного захисту при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в умовах мирного часу і особливого періоду та ліквідації їх наслідків.   

"В межах навчань розглянули питання щодо діяльності виконавчих органів Бориславської міської територіальної громади при приведенні підпорядкованих сил та засобів цивільного захисту в готовність до дій за призначенням та управління ними в різних режимах функціонування міської ланки. За наданими керівництвом навчання ввідними (проектованими ситуаціями) учасники відпрацювали дії у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зокрема, пов’язаних з різким погіршенням природних умов, що останнім часом стало актуальним", -  розповіли у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Особливу увагу під час навчань зосередили на підготовці населення до дій в умовах виникнення стихійного лиха (паводків, буревію, грози), пожеж, аварій на підприємствах і транспорті з викидом небезпечних хімічних речовин та їх розповсюдженням у зону проживання громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ