Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі відбудуться заходи у межах "Спільно Кемп. Громади"

26-27 квітня до Борислава завітає громадське об’єднання “Культурна платформа” з програмою “Спільно Кемп. Громади”. Про це повідомляє Бориславська міська рада.

Молодіжний центр “Файно Хаб” запрошує учасників від 10 до 24 років доєднатися до подій зі сфери культурної економіки, що допомагають розвивати креативність, відкривати в собі творчий потенціал та досліджувати суспільно важливі теми!

Отож розклад подій:

  • Пʼятниця, 26 квітня, 17:30-19:00 — Артпрактика | Акторська майстерність (вік: 15-24 роки)

На воркшопі ви:
● практикуватимете вправи, за якими навчалися відомі актори;
● пізнаватимете свою особистість в іграх та дискусіях;
● прокачаєте увагу та концентрацію;
● подолаєте страх публічного виступу;
● натренуєте виразність мовлення;
● розвинете імпровізаційні здібності завдяки акторським етюдам.

Учасники та учасниці зможуть проявити свій творчий потенціал у професійній акторській техніці «імпровізація». Вони навчаться взаємодіяти з партнером, розкриють акторські здібності та стануть більш відкритими. Супроводжуватиме їх на цій творчій дистанції буде актор театру ляльок та анімації Владислав Насвіт. І навіть якщо двері кіно та театрів не відкриються перед вами одразу після воркшопу, здобуті знання та навички точно знадобляться у житті. Разом з акторськими здібностями розвивається ваша впевненість, ефективна комунікація, розуміння власних емоцій і вміння рефлексувати. Це комфортний спосіб позбутися внутрішніх страхів, щоб бути в центрі уваги, говорити публічно, бути лідером.

  • Субота, 27 квітня, 14:00-15:30 — Артпрактика | Акторська майстерність (вік: 10-14 років), 16:00-17:30 — Музична майстерка | Саунд-дизайн (вік: 15-24 роки), 18:00-19:30 — Лабораторія креативності | Інновації (вік: 15-24 роки).

Якщо ви мрієте стати блогером, співаком чи музикантом, стрімером або, можливо, хочете створювати саунд до відеоігор і кіно — тоді вам неодмінно треба вміти працювати зі звуком!

На воркшопі із саунд-дизайну ми:
● навчимося записувати себе та навколишнє середовище;
● створюватимемо музику в реальному часі;
● побудуємо власну студію для запису;
● випустимо спільний трек.

Ви розвинете гарний музикальний слух, зрозумієте фізику звуку та навчитеся використовувати її на свою користь, попрацюєте з найсучаснішою апаратурою. Крім професійних hard skills, саунддизайн також підсилить вашу уважність до деталей, організованість, посидючість, вміння знаходити нестандартні рішення та мислити комплексно. Менторуватиме творчий саундпроцес сучасний український композитор Артем Бугай.

Чи задумувалися ви, ким були б у віртуальному просторі? Запрошуємо вас разом із нами в неосяжний метавсесвіт, щоб створити власний арт за допомогою штучного інтелекту.

На воркшопах ви:
● дізнаєтесь усе про актуальні віртуальні тренди;
● спробуєте себе в ролі справжніх дизайнерів сучасного світу;
● створите свій перший власний віртуальний образ чи аватар.

Ми відкриємо для вас світ метаверсу — інтерактивного віртуального простору, що змішується з реальністю та будує нові перспективи. Ви дізнаєтесь більше про можливості іншої, цифрової дійсності. Створюючи аватари та віртуальні об’єкти, ви вдосконалите ваші навички одразу в декількох перспективних напрямках: програмування, дизайн, анімація, digital-індустрія. Це розвиває
креативне мислення, уяву, стимулює до пошуку інноваційних рішень та ідей. А ще це просто цікавий фан у компанії з однодумцями.

Реєструйтесь на події за формою https://linktr.ee/90211_

Проєкт «Спільно Кемп. Громади» реалізує команда ГО «Культурна платформа Закарпаття» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ