Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі запрацював молодіжний «Файно-HUB»

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/4
Офіційне відкриття осередку для молоді відбулося нещодавно у громадському просторі «Каменяр». «Файно хаб» працює для молоді, заради молоді та разом з молоддю!» – саме таким девізом керується молодіжний центр. Про це інформує Львівська ОВА.

 А розпочиналося все з мрії молодих людей про затишний куточок, де можна реалізовувати свої ідеї, навчатися, розвиватися, та й просто спілкуватися один з одним. 

Міський голова Ігор Яворський розповів, що молодь завжди мріяла про створення у громаді такого куточка. «Розпочалося все з мрії молодих людей про затишне місце, де можна навчатися, розвиватися, реалізовувати свої ідеї та й просто спілкуватися один з одним. Я дуже радий, що все вдалося, в осередку молоді люди можуть збиратися, розвиватися, реалізовувати свої таланти та обмінюватися думками. 

Наша ціль – щоб молодь була ініціатором подій та активностей в Файно-хабі. Дякуємо кожному, хто долучився до реалізації проєкту, допомагав та підтримував», – поділився своїми враженнями та радістю міський голова.

Молоді люди в захваті від нового осередку: «Дякуємо всім, хто розвиває молодіжну політику на Львівщині та долучається до змін локально. Щиро вдячні екскерівнику Бориславського туристично-інформаційного центру за дизайн лого та всіляку підтримку, й за те, що зараз Ігор захищає нашу безпеку на передовій. Як багато зробили ми з однодумцями, і плануємо ще стільки ж зробити в цьому комфортному та ціннісному середовищі», – подякував керівник молодіжного центру «Файно-HUB» Микола Кушина за допомогу, підтримку і сприяння. Керівник також презентував основні аспекти діяльності молодіжного осередку.

Центр вдалося відкрити завдяки реалізації проєкту «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області». Це спільні зусилля Бориславської міської ради у партнерстві із Управлінням молоді та спорту Львівської ОВА, Львівським обласним молодіжним центром, громадської організації Платформи ініціатив «Теплиця», благодійного фонду «Рокада» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (Юнісеф) та Агентства ООН у справах біженців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ