Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславській дитячій школі мистецтв оновили електромережу

У Бориславській дитячій школі мистецтв в межах реалізації обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив замінено проводку в електромережі, а замість старих світильників та ламп встановлено нові, сучасні та енергоощадні. В рамках проєкту також змонтовано фасадне освітлення будівлі.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

За словами керівництва школи, проведені роботи дозволять рухатися далі. Адже проблема зношених мереж не дозволяла розпочинати ремонт самих приміщень. Тому наступний проєкт Бориславська дитяча школа мистецтв подаватиме вже на капремонт навчальних класів та коридорів. 

Загальна вартість проєкту – 477 тис. 515 грн, із них: 238 тис. 717 грн — субвенція обласного бюджету; 118 тис. 893 грн — кошти міського бюджету; 119 тис. 905 грн – спонсорський внесок колективу Бориславської дитячої школи мистецтв.

Варто зазначити, що цей проєкт в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив за рішенням органу місцевого самоврядування було включено у список переможців додатково, як соціально-важливий. 

“Дуже приємно бачити, як школа з кожним роком змінюється на краще, розвивається, як поповнюється її матеріально-технічна база. Рішення, який проєкт включати додатково, було не важко прийняти: спонсорський внесок по цьому проєкту був найбільшим серед поданих заявок. Ми завжди готові допомагати, коли на результат працюємо спільно, — зазначив міський голова Ігор Яворський. – Я дуже ціную, коли колектив сам ініціює такі зміни і активно працює над їх втіленням”.

“Ми хочемо, аби наша школа була справжньою окрасою і гордістю, центром, де вирує мистецьке життя громади. Тому не просто беремо участь у всіх обласних конкурсах, а й самі фінансово долучаємося до поданих проєктів, — каже директор школи мистецтв Оксана Ницько. – Хоча на початках ми ще не зовсім розуміли, як зможемо віднайти кошти для співфінансування проєктів. Найважчим для перемоги було заручитись підтримкою громади. Але нам все вдалося. На зборах колективу ми вирішили створити "касу взаємодопомоги". Це й дало нам можливість брати участь у конкурсах та втілювати проєкти в життя. А після попередніх перемог переконалися, що такі спільні проєкти з обласною та місцевою владою здатні втілити в життя навіть нездійсненні мрії. А реалізація кожного наступного проєкту — це ще один маленький крок до здійснення наших великих мрій”. 

До слова, вперше Бориславська школа мистецтв взяла участь в обласному конкурсі мікропроєктів ще у 2016 році. З того часу тут провели капітальний ремонт фасаду будівлі, придбали оргтехніку, в тому числі цифрове фортепіано та акустичну систему, замінили на нові всі внутрішні двері у приміщенні, придбали сучасну інтерактивну панель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ