Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У боях на Авдіївському напрямку беруть участь 40 тисяч окупантів - речник

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун поінформував, що на Авдіївському напрямку армія РФ дещо зменшила кількість штурмів і наразі перегруповується.

Проте він сказав, що очікується, що противник знову відновить наступальні дії, щоб досягти хоч якоїсь своєї мети. 

Про це він повідомив Суспільному

"Ми їх знищуємо, але вони поповнюють втратити. Є інформація, що для майбутніх атак готуються загони "Шторм" і "Шторм-Z". Тому що техніки стало набагато менше. На Авдіївському напрямку в основному це мотострільці, це збірна солянка, є з досвідом, є свіжо мобілізовані, є багато добровольців, є примусово мобілізовані, штрафники. Але в основному в бій противник вже кидає піхоту", — розповів Штупун.

За його словами, вчора, 29 жовтня, воїни зі складу ОСУВ "Таврія" збили ще один російський літак СУ-25 неподалік Авдіївки. Це вже 6 штурмовик знищений за період з 10 жовтня.

"Загалом на таврійському напрямку ворог завдав 21 авіаційного удару, провів 36 бойових зіткнень та здійснив понад тисячу артобстрілів. Також марно наступав у районі Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського. Там було відбито понад 10 атак. Також 20 штурмів в районі Мар'їнки та Новомихайлівки завершились для окупантів вратами й противник відійшов", — сказав Речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ