Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бродах затримали 45-річного торговця боєприпасами

У місті Броди, Золочівського району, підозрюваний - 45-річний місцевий мешканець, продав громадянину корпус ручної гранати. За скоєне йому загрожує покарання – до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє Поліція Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури.

9 жовтня правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у місті Броди після реалізації ним корпуса ручної гранати. Вилучений боєприпас скерований на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження гранати, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ