Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Британії помер Кіт Флінт – вокаліст гурту The Prodigy

У Великій Британії на 50-му році життя помер вокаліст групи The Prodigy Кіт Флінт. Співак був знайдений мертвим у своєму будинку в Ессексі в понеділок.

Чоловіка знайшли мертвим у власному будинку в Ессексі – у графстві на сході Англії. Про це повідомили у виданні The Guardian. Причина смерті – невідома, однак, за словами представників поліції, смерть Флінта не вважається підозрілою. Внаслідок раптової смерті вже відкрито справу.

Завдяки своїй панк-естетиці з гострими волоссям і глибоким поглядом, Флінт став однією з найбільш знакових музичних фігур Великобританії в 1990-х роках. Він приєднався до Prodigy - спочатку створеним Ліамом Хоулеттом в 1990 році - в якості танцюриста, а потім став фронтменом разом з репером Максимом. Крім їх дебюту в 1992 році, всі сім альбомів групи досягли № 1 у Великобританії, останній з яких - No Tourists, випущений в листопаді 2018 року.

Флінт був вокалістом найвідоміших синглів Prodigy - Firestarter і Breathe, які вийшли на перші місця в 1996 році. Зокрема, Firestarter став їх найбільшим американським хітом, і групі часто приписують допомогу в просуванні танцювальної музики в мейнстрім країни.

Декілька представників епохи Флінта вшанували пам'ять покійного, включаючи Ед Саймонса з танцювального дуету Chemical Brothers, який назвав Кіта "великою людиною".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ