Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У часині Львова вже відновили подачу гарячої води після гідравлічних випробувань

Тепловики відновлюють подачу гарячої води до житлових будинків львів’ян після гідравлічних випробувань. Так, на два дні швидше, ніж було анонсовано, вже відновлено гарячу воду мешканцям Залізничного району. Також гарячу воду отримують мешканці Галицького, 90% житлових будинків Личаківського, і частини Шевченківського районів. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

«Відновити гарячу воду мешканцям Залізничного району планували з 27 травня, однак вже у суботу, 25 травня, гаряче водопостачання було відновлено.

Також станом на сьогодні гарячу воду отримують усі будинки з центральним опаленням у Галицькому районі, а також 90% мешканців Личаківського району.

Відтак 492 житлових будинки, які ми обслуговуємо, вже отримують гарячу воду.

А до будинків, які отримують гарячу воду від наших ТЕЦ, заплановано відновити гаряче водопостачання з 18 червня. Однак намагатимемося зробити це швидше», – пояснили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, з 13 травня у Львові розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж. Гідравлічні випробування проводяться щорічно після завершення опалювального сезону. Тепловики наголошують, що якісно проведена гідравліка і ліквідація всіх виявлених пошкоджень – це запорука стабільного і безаварійного проходження опалювального сезону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ