Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У червні Львів прийме учасників військових навчань

Литовсько-польсько-українська бригада (ЛИТПОЛУКРБРИГ) планує проведення військового навчання «ТРИ МЕЧІ 21» (THREE SWORDS 21) на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ (с. Старичі). До міжнародного навчання будуть залучені військовослужбовці Збройних сил України, Литовської Республіки, Республіки Польща та Сполучених Штатів Америки.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Вже в червні Львів матиме честь приймати учасників Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade. Україна, Литва і Польща схрещують мечі заради миру. Міжнародну бригаду було створено у 2014 році для проведення міжнародних миротворчих місій. А вже в кінці липня на Яворівському полігоні пройдуть масштабні навчання. Участь візьмуть близько 1300 військових країн-партнерів та інструктори із США.

Провів зустріч з вищим командуванням, обговорили роль Львова у цих навчаннях. Це дуже добра платформа, яка дає нам якісний досвід і гарантії безпеки. До зустрічі на #LitPolUkrBrig», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ