Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді 15-річна дівчина пограбувала свою подругу

До Червоноградського міськвідділу міліції звернувся 43-річний батько потерпілої. Чоловік розповів, що його 9-річна донька поїхала до подруги в гості, а повернулась без сережок, мобільного телефону і 500 гривень. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області (за матеріалами Червоноградського МВ ).

У ході проведених заходів працівники ВКМСД встановили, що неповнолітня мешканка Сокальського р-ну приїхала в гості до своєї 15-річної подруги у м. Червоноград. Зловмисниця мешкає з бабусею, бо її батьки позбавлені батьківських прав. 

Дівчата зустрівшись на вулиці. 15-річна місцева мешканка не була надто гостинною і навіть не запросила гостю додому. Зловмисниця пригрозила подрузі фізичною розправою і забрала у неї золоті сережками, мобільний телефон«Нокія С 2» та 500 грн. Після пограбування неповнолітня посадила подругу на маршруткуі відправила назад додому.

Зараз за цим фактом проводиться перевірка. Варто зауважити, що 15-річна зловмисниця у минулому році також скоїла аналогічний злочин.Проти неї було порушено кримінальну справу.

Як повідомив начальник ВКМСД Червоноградського МВ Руслан Корольу 2012 році неповнолітніми скоєно 46 злочинів, всього складено 171 адміністративний протокол.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ