Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червонограді чоловік смертельно поранив ножем товариша

Учора, 19 жовтня, потерпілий розпивав спиртне у квартирі зловмисника, в результаті чого між чоловіками стався конфлікт й господар завдав гостю удар ножем у груди, повідомив відділ комунікації поліції Львівської області

Зловмисника затримали працівники Червоноградського відділу поліції після надісланого з приймального відділення місцевої лікарні. Повідомили про те, що у медичний заклад доставлено 35-річного мешканця міста Червоноград, у якого лікарі діагностували «проникаюче ножове поранення грудної клітки».

Як встановили правоохоронці, у той день потерпілий розпивав спиртне у квартирі свого знайомого, 38-річного червоноградця. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, тоді господар вхопив кухонний ніж та завдав ним гостю сильний удар у груди.

Згодом, вже о 22.30 медики повідомили поліцейських про те, що внаслідок отриманого поранення потерпілий помер у лікарні. Зловмисник, котрий наніс гостю удар ножем затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ