Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді «Nissan» збив п’ятирічного хлопчика

Водій автомобіля «Nissan», 66-річний львів’янин, скоїв наїзд на п’ятирічного хлопчика

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 липня о 18.30 на вулиці Чорновола у райцентрі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Nissan», 66-річний львів’янин, скоїв наїзд на п’ятирічного хлопчика, місцевого мешканця, який переїжджав проїзну частину на велосипеді. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

«Шановні батьки! Закликаємо вас уважно стежити за своїми малолітніми дітьми та не залишати їх без нагляду, коли вони бавляться на вулиці, особливо, якщо діти мають можливість вийти на проїзну частину. Не буде зайвим ще раз нагадати їм правила поведінки на дорозі, наголосивши на небезпеках та розповівши як їх уникнути. Щодо водіїв – неухильно дотримуйтесь швидкісних обмежень в населених пунктах та стежте за дорогою!», – наголошують у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ