Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді затримали двох постачальників наркотиків у місто Горлівка

Минулого року працівники Горлівського МУ викрили злочинну групу, учасники якої займались розкраданням металовиробів із промислових підприємств. Під час проведення обшуку в офісі фірми та у квартирі лідера групи було вилучено більше центнера висушеної макової соломки. Однак на цьому справа не закінчилася, адже потрібно було встановити канали надходження наркотиків у місто Горлівку. Так, співробітники відділу карного розшуку Горлівського міськуправління встановили, що зілля завозилось з Рівненської та Львівської областей.
За оперативними даними, члени злочинної групи неодноразово виїжджали туди та у машинах під овочами привозили макову соломку в Горлівку.
В ході проведення спеціальної операції у Рівненській області співробітниками Горлівського МУ був затриманий уродженець однієї із закавказьких республік, який тривалий час мешкав у Західній Україні та займався збутом наркотичних засобів, у якого вилучено більше 80 кілограмів висушеної макової соломки. Таким чином, перший канал поставки був ліквідований.
У жовтні минулого року в Червонограді Львівської області працівники міліції затримали двох постачальників — ще один уродженець Закавказзя та місцевий хлопець. У них вилучено понад 80 кілограмів соломки.
Завдяки успішно проведеній операції, до місцевих споживачів не потрапило більше 270 кілограмів макової соломки. З такої кількості можна виготовити 81 тисячу мл ацетильованого опію, так званої «ширки», яка за цінами місцевого чорного ринку коштує 1 млн 215 тис. гривень. Повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю УМВСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ