Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червоноградському районі внаслідок ДТП було травмованого 5 людей

8 серпня о 16:08 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Сілець Червоноградського району відбулось зіткнення легкового автомобіля «Volkswagen passat» з легковим автомобілем «Mazda 3». Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події було направлено рятувальників 34-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Соснівка, рятувальників 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград, а також оперативну групу Червоноградського районного управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по деблокуванню постраждалого водія легкового автомобіля «Mazda 3» за допомогою спецобладнання.

Також проводились роботи з відключення акумуляторних батарей у двох автомобілях та змивання дорожнього полотна від паливно-мастильних матеріалів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 5 осіб, а саме чоловіків: 1990 року народження; 1971 року народження; 1985 року народження; 1995 року народження та 2003 року народження, яких у стані різного ступеня важкості госпіталізовано в Червоноградську центральну міську лікарню.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди було залучено 13 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ